Dakreiniging

Door het klimaat in ons land wordt uw dak vuil. Na enkele jaren zit uw dak vol met algen en mos. Uw huis verliest zijn uitstraling, het dak vormt immers een groot gedeelte van het aanzicht van uw woning. Naast esthetische aspecten (een schoon dak is natuurlijk mooier dan een vervuild dak) zijn er ook technische argumenten om uw dak periodiek te laten reinigen.

Terrasreiniging

Een schoon terras is een visitekaartje voor het bedrijf of de woning en een genot voor de gebruiker(s). Een vuil terras geeft niet alleen een onverzorgd beeld, maar kan vanwege de gladheid ook gevaarlijk zijn. Wij zorgen voor een nieuwe en mooie uitstraling van het terras en uw bestrating.

Offerte aanvragen

Gevelreiniging

Uw gevel en zijn voegen staan onder voortdurende druk van het weerklimaat in ons land, en zorgt ervoor dat in de loop van de tijd uw gevel er minder fraai uit gaat zien. Het is dan ook noodzakelijk om van tijd tot tijd gevels te reinigen en daarna te impregneren. Wij maken gebruik van een milieuvriendelijke techniek (kokend heet water methode van waterkracht) waardoor uw gevel er weer als nieuw uit komt te zien.

Graag adviseren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden voor het reinigen en beschermen van uw gevels.

Gevel impregneren

Wanneer uw gevel (weer) schoon is, dan wilt u dat natuurlijk graag zo houden. Daarom raden wij aan een gevel na reiniging te impregneren (ook wel hydrofoberen). Bij impregneren wordt een kleurloze vloeistof egaal op de gevel aangebracht. Na droging ontstaat een vochtwerende maar ademende filmlaag. Vocht van buitenaf loopt dan in parelvorm van de gevel, terwijl vocht dat reeds in de muur aanwezig is, er in dampvorm nog uit kan. Dit waterwerende effect vertraagt nieuwe aanhechting van vervuiling, mossen en algen.

Graag adviseren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden voor het reinigen en beschermen van uw gevels.